Liity mukaan!

Liity jäseneksi jo tänään! FLOpin jäsenmaksulla saat kaikki Farmasialiiton jäsenedut, ja pääset myös osallistumaan lähes kaikkiin FLOpin ja Farmasialiiton järjestämiin tapahtumiin.

 

Miten?

 

Riittää että täytät liittymislomakkeen verkossa tai paperisena, ja jäsenhakemuksesi käsitellään parissa päivässä. Tämän jälkeen saat omat FiMNet ja Mortteli-tunnukset, ja voit osallistua tapahtumiin ja nauttia jäseneduista.

 

Paljonko maksaa?

 

Jäsenmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja osallistumalla vain pariin tapahtumaan vuodessa saat jo jäsenyydestä maksamasi rahat takaisin.

 

Miksi?

 

Tapahtumien lisäksi saat liitolta tukea kaikkiin opiskelujen ja työuran vaiheisiin. Opiskelijajäsenten määrä takaa sen, että opiskelijoiden ääni tulee kuuluviin kun suunnitellaan alan tulevaisuutta yhdessä! Farmasialiitto tekee myös paljon yhteiskunnallista vaikuttamistyötä, ja valvoo koko farmasian alan etua Suomessa! 

 

 

Opiskelijat saavat myös työttömyyskassan jäsenmaksun alennettuun hintaan (70 euroa/vuosi). Kassaan voi ja kannattaa liittyä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, siihen vaaditaan vain voimassa oleva työsopimus eikä työpaikan tarvitse olla farmasian alaan liittyvää.