gallery/flop logo

Keitä me olemme?

FLOpin tärkein tekijä on tietysti koko jäsenistö, johon otamme tervetulleeksi kaikki farmasian opiskelijat opintojen vaiheesta riippumatta!

 

Farmasialiitto

 

Kaikki FLOpin jäsenet kuuluvat myös samalla jäsenmaksulla Farmasialiittoon. Farmasialiitto huolehtii tarjoamiensa palvelujen ohella myös farmasian alan ammattilaisten edunvalvonnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Jäsenmaksusi hinnalla saat siis omat vaikuttamisen ammattilaiset ajamaan sinunkin asiaasi!

 

Hallitus

 

FLOpin toiminnan talouden ja viestinnän suurista linjoista vastaa Hallitus, ja me osallistumme suoraan Opiskelijaneuvottelukunnan kautta opiskelijoita koskeviin kannanottoihin Farmasialiitossa. Meihin saa aina ottaa yhteyttä kaikkia somekanavia pitkin tai henkilökohtaisesti, otamme mielellämme vastaan kaikkia palautetta ja ideoita, sekä uusia innokkaita tekijöitä!! 

 

Kaikki Helsingin paikallistoimijat tavoitat sähköpostilla:

flophelsinki@farmasialiitto.fi

 

Kuopio: 

flopkuopio@farmasialiitto.fi

 

Turku: 

flopturku@farmasialiitto.fi

 

 

gallery/hallitus 2019

Paikallistoimijat

 

FLOpin paikallistoimijat toimivat kaikilla kolmella opiskelijapaikkakunnalla. Paikallistoimijat ovat linkki kaupunkien opiskelijoiden ja FLOpin hallituksen välillä, lisäksi paikallistoimijat järjestävät jäsenille runsaasti edullisia tapahtumia, joista löytyy niin hupia opiskelujen oheen kuin myös mielenkiintoisia ammatillisia koulutuksia. Tulevat tapahtumat löytyvät etusivun tapahtumakalenterista. 

 

Paikallistoimijat toivottavat aina uudet tekijät lämpimästi mukaan! Uusia ideoita tarvitaan aina, eikä paikallistoiminta sido mihinkään jatkossa, voit tulla paikalle yhteen kokoukseen esittämään tapahtumaidean tai vaan juttelemaan. Laita rohkeasti viestiä kaupunkisi paikallistoimijoille, ota yhteyttä somessa, tai nykäise vain jotain paikallistoimijaa hihasta ja pääset helposti mukaan. 

gallery/logo_farmasialiitto
gallery/rymäkuva-turku